Læs hvad vores kunder siger om samarbejdet med KR Revision

 
 

Vores samlede bedømmelse på Agera pr. d13/1/16


Jeg har haft Rudi Pettersson som revisor i en del år efterhånden. Jeg er yderst tilfreds med den måde han griber tingene an på og alt stemmer til punkt og prikke. Det betyder meget for mig personligt, at der ikke er hænge partier i regnskabet. Rudi er meget kompetent i hans arbejde og skulle der være noget han ikke ved, så finder han hurtigt ud af det.
— Lisbeth Holm, Silke Akupunkur
 
KR Revision har hjulpet mig med mange forskelligeartede opgaver i min blæksprutte virksomhed. Altid overblik og svar på spørgsmål. Kan i allerhøjeste grad anbefales :)
— Planteplaneter
 
Vi har erfaret at vores behov for rådgivning, såvel som praktisk hjælp til bogføring, varierer meget i løbet af et år. Vi har derfor haft stor glæde af at KR Revision har givet os mulighed for en fleksibel planlægning af den løbende assistance i virksomheden, og at de altid med kort varsel har kunne træde til med rådgivning af aktuelle spørgsmål af forskellig karakter. Vi er trygge hos KR Revision - kompetent rådgivning med orden i sagerne, altid i en venlig og professionel tone
— Morten Nielsen, Appear
 
Rudi har hjulpet mig med løbende bogholderi, afstemninger og klargøring af bilag til revisor gennem de sidste 6 år - absolut anbefalelsesværdigt!

Min revisor roser hvert år bogholderiet, og har aldrig haft nogen anmærkninger.
— Felskov ApS
 
Jeg har kun kort været tilknyttet KR Revision, men har fra første færd oplevet professionalisme og imødekommenhed. Hurtig tilbagemelding og i et sprog, så også jeg kan forstå det
— Hanne Olorenshaw
Jeg har fået anbefalet Rudi af en kollega og jeg må sige, det er jeg virkelig glad for.
For det første er Rudi et meget behageligt menneske. Han er hjælpsom og tålmodig og kan sit kram.
For det andet har han allerede sparet mig for mange penge fordi han kender til regler og rettigheder som jeg ikke fik kendskab til via min tidligere hjælper.
Jeg kan anbefale Rudi på alle måder.
— Catrine Marcussen